Ziua 1. Bucuresti – Paris

Check in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul cu destinatia Paris. Tur panoramic  in Paris si oprire la Ile de la Cite. Seara, cazare in zona Paris. 

Ziua 2. Paris – Versailles – Chatres *

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Palatul Versailles si la Catedrala Chartres*, renumita pentru perfectiunea stilului gotic al arhitecturii acesteia. Seara, cazare in zona Paris. 

Ziua 3. Bourges – Tours

Mic dejun. Plecare spre Tours cu oprire pentru tur de oras in Bourges. Un oras de arta si istorie, Bourges se mândreste cu monumentele sale: Palatul Jacques Coeur, Catedrala Saint-Etienne – inclusa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, strazile sale vechi si casele din cherestea. Seara, cazare in zona Tours. 

Ziua 4. Tours – Blois – Amboise*  

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Blois*, oras situat pe malul râului Loire, ale carui atractii turistice sunt Catedrala si Castelul Blois si la Amboise*, unde se va vizita impunatorul castel cu acelasi nume.  Seara, intoarcere la hotel in zona Tours.

Ziua 5. Tours – Chambord – Beaugency – Orleans 

Mic dejun. Plecare spre castelul Chambord, cel mai mare din Valea Loirei, având 440 de camere si la Beaugency, oras cu cetate fortificata . Mai departe vizita la Orléans, unde se va vizita centrul vechi si catedrala, devenita celebra datorita Ioanei d’Arc. Seara, cazare in zona Paris. 

Ziua 6. Paris - Vaux-le-Vicomte - Fontainebleau – Vincennes *

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la castelul Vaux-le-vicomte*, considerat a fi una dintre capodoperele arhitecturii baroce franceze. Plecare mai departre spre  Fontainbleau pentru tur de oras si vizitarea Castelului Fontainebleau*, un castel medieval care a servit drept resedinta monarhilor francezi de la Ludovic al VII-lea pâna la Napoleon al III-lea. Mai departe vizita la Castelul Vincennes, o fosta cetate si resedinta regala. Seara, cazare in zona Paris. 

Ziua 7. Tur de oras in Paris*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau tur de oras in Paris. Atractiile orasului sunt:  Sacre Coeur, cartierul La Defense,  Montmartre , Montparnasse,  Pantheon,  Invalides,  Mormantul lui Napoleon. Seara, cazare in zona Paris. 

Ziua 8. Paris – Bucuresti

Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Paris pentru imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti. 

 

Servicii Incluse:

 - Bilet de avion Bucuresti – Paris – Bucuresti

- 1 bagaj de cala /persoana si 1 bagaj de mâna / persoana

- Taxe de aeroport

- Cazare 7 nopti in hoteluri de 3* cu mic dejun

- Transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pe toata perioada

- Asistenta turistica in limba româna 

 

Servicii Neincluse:

- Taxe de oras

- Asigurare medicala

- Asigurare storno

- Intrari la obiectivele turistice (unde nu este specificat)

 

Servicii Optionale:

- Excursie optionala la Versailles si Chatres (intrari incluse): 79 euro/persoana (se poate achizitiona doar din agentie)

- Excursie optionala la Blois si Amboise (intrari incluse): 79 euro/persoana

- Excursie optionala la Vaux-le-vicomte, Fontainebleau si Vincennes (intrari incluse): 89 euro/persoana

- Tur de oras in Paris: 69 euro/persoana

- Pachet 4 excursii optionale:  285 euro / persoana (se poate achizitiona doar din agentie)

- Supliment demipensiune (7 cine) – 209 Euro/persoana (se poate achizitiona doar din agentie)

 

Aceste suplimente sunt garantate pentru cei care le achizitioneaza cu cel putin 30 zile inaintea datei de plecare. Pentru rezervarile efectuate ulterior nu putem garanta confirmarea.

Daca orarul de zbor nu va permite organizarea Turului Panoramic al orasului Paris in prima zi, acesta se va reprograma pentru ziua 8.

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane*

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Valea Loarei si Paris, Toate locatiile, Franta

Verifica tarife si disponibilitate