Situat pe malul mării, in pădurea de pini luxuriantă Sorgun, acest complex de 5 stele are piscine interioare și in aer liber, mai multe restaurante și facilități exclusive de spa. Complexul are și un club pentru copii.

Bungalourile confortabile și spațioase de la Hotelul Voyage Sorgun au podea de lemn. Includ TV cu ecran plat, minibar si balcon privat.

Restaurantul Teppanyaki oferă preparate japoneze. De asemenea, oaspeții pot savura și mancăruri grecești. Alte localuri de luat masa de la Hotelul Voyage Sorgun servesc specialități chinezești, mancăruri tradiționale turcești, italiene și fripturi. Oaspetii pot lua masa la restaurantul Cuisine24, deschis nonstop.

Sense Spa oferă o gamă variată de tratamente de relaxare, inclusiv aromoterapie si masaje ayurvedice si cu pietre. Centrul spa cuprinde băi turcești și saune. In plus, oaspeții se pot antrena in sala de fitness, unde sunt disponibile diferite programe de yoga, pilates și gimnastică. Hotelul pune la dispoziție diverse opțiuni de divertisment pentru copii, un miniclub extins, precum și un loc de joacă acoperit și un parc acvatic pe plajă.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion ORADEA - ANTALYA 2024 DUMINICA Oradea - Antalya; TAXA AEROPORT; Avion ANTALYA - ORADEA 2024 DUMINICA Antalya - Oradea; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Voyage Sorgun, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate