Resortul Sunrise Remal Beach este situat la 20 km de centrul orașului Neama Bay și la doar 7 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh. Resortul dispune de recifi si ofera posibilitatea de scufundari si sporturi nautice. Printre numeroasele facilitati ale acestuia se remarca: 5 piscine in aer liber, plaja privata amenajata, 9 restaurante (cu specific divers - italian, oriental, mexican, international, asiatic, indian, mediteraneean si egiptean), numeroase baruri (pool bar, lobby bar, shisha bar) ai facilitati pentru copii (piscina. club). Camerele resortului sunt dotate cu minibar, aer conditionat, telefon, TV, WIFI, baie cu dus sau cada, uscator si halate de baie. Camerele au terasa sau balcon, cu vedere la mare/ piscina sau gradina.

Localizare

Resortul Sunrise Remal Beach este situat la 20 km de centrul orașului Neama Bay și la doar 7 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh.


Facilitati hotel

Resortul dispune de recifi si ofera posibilitatea de scufundari si sporturi nautice. Printre numeroasele facilitati ale acestuia se remarca: 5 piscine in aer liber, plaja privata amenajata, 9 restaurante (cu specific divers - italian, oriental, mexican, international, asiatic, indian, mediteraneean si egiptean), numeroase baruri (pool bar, lobby bar, shisha bar) ai facilitati pentru copii (piscina. club).


Facilitati camere

Camerele resortului sunt dotate cu minibar, aer conditionat, telefon, TV, WIFI, baie cu dus sau cada, uscator si halate de baie. Camerele au terasa sau balcon, cu vedere la mare/ piscina sau gradina.Conditii de plata 30% avans la inscriere; Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

vezi mai multe

Taxa Viza - aproximativ 25 $/persoana.

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre SUNRISE Remal Beach Resort, Sharm el Sheikh, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate