Ski Turcia - Minicircuit Cappadocia

4
 
Transportation
Data plecare 02.12 - 09.12.2020

 

 

429 eur / pers 

Circuit Ski - Erciyes & mini circuit Cappadocia

 

cazare : 7 nopti / mic dejun / camera dubla 

zbor : 2 decembrie 

Ziua 1. București – Kayseri
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Kayseri via Istanbul. Transfer şi cazare în zona Cappadocia la hotel de 4*.

Ziua 2. Erciyes
Mic dejun. Plecare spre statiunea montana de ski Erciyes – Kayseria. In statiunea Erciyes se va servi o bautura non alcoolica de bun venit si se vor  imparti ski pass-urile pentru acces la partia de ski. Dupa amiaza in jurul orei 17:00 se va pleca din statiune si se va face deplasarea pentru cazare în zona Cappadocia la hotel de 4* .

Ziua 3. Erciyes – Avanos*
Mic dejun. Transfer de la hotel in zona Erciyes. Dupa amiaza in jurul orei 17:00 se va pleca din statiune si se va face deplasarea pentru cazare în zona Cappadocia la hotel de 4* . Optional seara traditional turceasca cu muzica si dansuri populare.

Ziua 4. Erciyes –Hacilar*
Mic dejun. Transfer de la hotel in zona Erciyes. Pentru pasionatii de ski profesionist exista posibilitatea de a incerca si partia de ski din zona Hacilar. Dupa amiaza in jurul orei 17:00 se va pleca din statiune si se va face deplasarea pentru cazare în zona Cappadocia la hotel de 4* .

Ziua 5. Cappadocia
Mic dejun. Se vizitează Parcul Național Göreme, inclus în patrimoniul UNESCO și cunoscut pentru formațiunile înalte și peșterile impresionante. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatră naturală din Uçhisar, cel mai înalt punct din Cappadocia. Vizită la un atelier de ceramic pentru a descoperi arta sculpturii in lut si la un magazin artizanal de covoare orientale .Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 6. Cappadocia - Antalya
Optional zbor cu balonul in Cappadocia. Mic dejun. Plecare spre Antalya. Seara cazare in zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 7. Antalya
Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera turcească. Se vizitează portul de yachturi, centrul vechi și faimosul minaret – simbol al orașului, Yivli Minare. Vizită la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumpărături. După-amiaza, vizită la impresionanta cascadă Karpuzkaldiran. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4*.

 

Ziua 8. Antalya – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii incluse :

-  Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Kayseri  via Istanbul

-  Transport cu avionul pe ruta  Antalya – Bucuresti via Istanbul

-  Transfer aeroport-hotel-aeroport

-  Cazare 5 nopti in hotel de 4* zona Cappadocia

-  Cazare 2 nopti in hotel de 4* zona Antalya

-  Ski pass

-  Echipament de ski (casca, ghete, skiuri)

-  Transfer hotel-partie ski-hotel

-  Ghid insotitor

Servicii optionale:


-  Pachet PREMIUM (7 cine la hotel,  2 pranzuri in Cappadocia ziua 5 si ziua 6 in Antalya, 3 gustari de carnati din carne de vita in statiunea Erciyes, toate intrarile la obiectivele turistice din program, ghid de turism autorizat, toate taxele de statiune si centru spa in valoare de 20 eur/pers./saptamana): 189 Euro/ persoana 189 EUR

Valabilitate pasaport minim 6 luni 

Oferta speciala !!!!