Ski - Poiana Brasov

4
 
Transportation
Data plecare 03.12 - 06.12 . 2020
Oferta Ski !!!
 
11968
pers / 3 nopti

595 RON / pers - Romania - Poiana Brasov - Hotel Escalade 4*

 

🏠 Cazare : 3 nopti / mic dejun /  camera dubla 

  Transport individual : 3 decembrie

 

Situat la doar 100 de metri de partiile de schi si de un patinoar din Poiana Brasov, Hotelul Escalade ( 9,2 booking ) ofera un centru spa cu piscina interioara si sauna.


Toate camerele au baie privata si sunt dotate cu minibar si TV. Unele au si un balcon mic. Proprietatea este formata din 2 cladiri, una cu unitati de cazare standard si cealalta cu camere executive.


Va puteti petrece timpul bucurandu-va de biliard, tenis de masa sau bowling, disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, puteti beneficia de facilitati gratuite de fitness.


Hotelul are un bar de zi si un restaurant care serveste diverse preparate locale romanesti, dar si mancaruri internationale. Oaspetii isi pot incepe ziua cu un bufet de mic dejun.


Orasul medieval Brasov este situat la 12 km. In Brasov se poate ajunge cu autobuzul public care are statie la 600 de metri de proprietate. Centrul statiunii Poiana Brasov se afla la 600 de metri. De asemenea, hotelul poate aranja un transfer platit la aeroportul international Bucuresti, la 158 km.

Cazare

Masa conform oferta 

- oferta valabila si pentru alte perioade in functie de disponibilitate
 - De la momentul intocmirii ofertei pana la rezervarea propriu-zisa tariful pachetului poate varia.

Oferta Ski !!