Punta Cana

Punta Cana - Republica Dominicana

5
 
Transportation
Data plecare 28.01.2021 - 05.02.2021
Oferta Speciala !!!
from
 
1419
pers / 7 nopti

De la 

1419 eur / pers 

Occidental Caribe 5*

cazare : 7 nopti / all inclusive / camera dubla standard

zbor : 28 ianuarie

Situat pe malul oceanului, pe plaja de nisip Bavaro, acest complex all inclusive oferă excursii de scufundări, un centru spa cu servicii complete și un cazinou.

Toate camerele luminoase de la Occidental Caribe - All Inclusive au un minibar complet aprovizionat și un balcon. De asemenea, sunt prevăzute cu TV prin cablu şi seif.

La Occidental Caribe - All Inclusive sunt disponibile piscine în aer liber cu formă neregulată, terenuri de tenis și un teren de minigolf. Oaspeţii pot închiria caiace sau escala un perete de stâncă. Roma, unul dintre restaurantele de la proprietate, servește la cină mâncăruri din bucătăria italiană. Localul El Marlin este specializat în preparate la grătar şi fructe de mare, iar barul sportiv Take Five, destinat exclusiv adulţilor, este deschis toată noaptea.

Occidental Caribe - All Inclusive a fost distins cu diverse premii, printre care Bandera Azul pentru conservare ecologică și certificarea Green Globe pentru turism sustenabil. Aeroportul Internațional Punta Cana se află la 20 de minute cu mașina de Occidental Caribe - All Inclusive. Parcul de distracţii Manati este situat la 6 km.

cazare : 7 nopti 

tip masa : all inclusive 

zbor : charter Gullivair

asigurare medicala si storno neinclusa

 

Nu este necesar test Covid

Oferta Punta Cana