Topfly

Adresa: Sos. Nordului, NR.28-36, ET.3, AP.3.2., Bucuresti, Judet: Sector 1, Bucuresti
Nr. Reg. Com.: J40/33327/2014
CUI: RO 32941949

Licenta de turism: nr. 1315/04.03.2019
Polita de asigurare: seria BN nr. 2016, valabila pana la 27.12.2021
Manager Turism: Alina Rus

Banca: BT

Tel.: 0733063343
E-mail: sales@topfly.ro

Licenta de turism
Asigurare agentie
Despre noi

Cine suntem?

TOPFLY este agentie asociata Happy Tour si ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor si al transportului aerian, atat pentru turisti individuali sau grupuri cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii.

Ne adresam tuturor categoriilor de varsta cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si in strainatate. Profesionalismul de care da dovada personalul nostru impreuna cu cunostintele acumulate in domeniul ticketingului si turismului contribuie la asigurarea derularii cu succes a programelor turistice pe care le promovam.

Departamentele de turism intern si extern asigura rezervari pentru hoteluri si pensiuni atat in tara cat si in strainatate, bilete de odihna si tratament precum si pachete turistice complexe ce integreaza transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuselor cu cazari, vizitare de obiective turistice, rent-a-car, transferuri etc;

Va oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi a venturi, de a va indeplini visele calatorind in cele mai diferite destinatii. Activitatea societatii este in continua dezvoltare, diversificand gama serviciilor turistice oferite atat in tara cat si in strainatate.

Agentia de turism TopFly are ca obiectiv consilierea clientilor in vederea alegerii sejurului potrivit precum si furnizarea de solutii optime din punct de vedere al calitatii serviciilor la un pret avantajos, precum si satisfacerea cerintelor turistilor prin dezvoltarea unor relatii de durata, bazate pe incredere, cu clientii nostri, atat persoane fizice, cat si companii.

Scopul nostru este asigurarea de servicii turistice de cea mai buna calitate din punct de vedere al eficientei, standardelor profesionale si excelentei in activitatea de turism.

Compania noastra are o echipa cu experienta pregatita sa faca fata oricaror cereri de servicii turistice din partea clientilor nostri.

Declaratia noastra de intentie este angajamentul nostru pentru excelenta, creativitate si integritate.

Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati si speram ca acesta sa fie primul pas catre o relatie de lunga durata de care suntem siguri ca vor beneficia ambele parti. In cazul in care aceste randuri au reusit sa va capteze macar curiozitatea de a ne testa posibilitatile, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pe care vom face tot posibilul sa le solutionam cu succes!

 

DEPARTAMENTE

 

- turism intern

- Incoming

- Outgoing

- Ticketing

 

 

OFERIM SERVICII COMPLETE LA STANDARDE INTERNATIONALE

 

- TURISM INTERN SI INTERNATIONAL

- REZERVARI

- PROGRAME DE WEEKEND

- INCHIRIERI AUTOCARE SI MICROBUZE

- VANZARI BILETE DE AVION

- ORGANIZARI EVENIMENTE

- BILETE DE ODIHNA

- ASIGURARI MEDICALE SI DE CALATORIE

- PROGRAME SPECIALE

- PACHETE TURISTICE COMPLEXE

- TURISM SPECIALIZAT